Ποιειν Και Πραττειν - create and do

Technical brief for exhibition - Thomas Economacos

ΥΠ’ ΟΨΗΝ

ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Στα πλαίσια διεξαγωγής του διεθνούς συμποσίου για τον ’’ εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ λαών και πολιτισμών’’ στην Ολυμπία τον Σεπτέμβριο 2015 θα γίνει παράλληλα η έκθεση δυο ζωγραφιών του διεθνούς προγράμματος KIDS’GUERNICA (www.kids-guernica.org ) όπως και η προβολή ενός 5 λεπτού ΒΙΝΤΕΟ και μιας φωτογραφία από το έργο του PABLO PICASSO ‘’GUERNICA’’στην έναρξη των εργασιών του συμποσίου.

 

PICASSO GUERNICA

 

Many murals have been created around the world since 1995 when Kids' Guernica started in Japan.

 

  

   The Environment - JAPAN MURAL

 

Την ευθύνη συντονισμού του στησίματος των πινάκων όπως και της προβολής του video και της εικόνας θα την έχει η μη κυβερνητική οργάνωση ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ(www.poieinkaiprattein.org ,Hatto Fischer Co-ordinator,) σε συνεργασία με τους υπεύθυνους διοργανωτές του συμποσίου.

Για το στήσιμο των ζωγραφιών διαστάσεων 7,8 X 3,5 θα χρησιμοποιηθεί η δεξιά πλευρά της εισόδου του συνεδριακού κέντρου της διεθνής ολυμπιακής Ακαδημίας όπως φαίνετε και στην φωτογραφία.

Για την τοποθέτηση θα χρειαστεί η βοήθεια 3 ανθρώπων ,ημερομηνία τοποθέτησης 1 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 9.00 πμ , χρόνος τοποθέτησης 3 ώρες.

Γεια την τοποθέτηση θα χρειαστεί λευκός δυνατός νάιλον σπάγκος 100 μέτρα, μικρά βάρη των 3 κιλών 10 κομμάτια και 8 μεταλλικοί σωλήνες διαμέτρου 0, 5 cm και μήκους 3,80 μ για την στήριξη των ζωγραφιών.

Για την προβολή του VIDEO και του slide θα χρησιμοποιηθεί το υπάρχων προβολικό σύστημα του συνεδριακού κέντρου , θα χρειαστεί ένας ακόμα υπολογιστής , η μορφή των αρχείων προβολής θα είναι σε λειτουργικό περιβάλλον windows 8.1, αποθήκευση σε USB.

Θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την κάλυψη μεταφορικών , διαμονής και διατροφής του κ Hatto Fischer, Θωμά Οικονομάκου για όσο διάστημα χρειαστεί για το στήσιμο και το ξεστήσιμο των ζωγραφιών.

Η ζωγραφιές θα πρέπει να κατέβουν να συσκευαστούν και να επιστραφούν στα γραφεία του Ποιείν και Πράττειν στην Αθήνα μετά την ολοκληρώσει του συμποσίου με ευθύνη των διοργανωτών και επίβλεψη του Ποιείν και Πράττειν.

Για την παρουσίαση στην έναρξη των εργασιών του συμποσίου απόσπασμα της μουσικής σύνθεσης του κ Αλέξανδρου Χαχαλης θα χρειαστεί ένας προβολέας τύπου profile 1000w πάνω σε τρίποδο.

ΘΩΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ (Αrt coordinator poiein kai prattein).

 

                    

 

 

 

 

 

^ Top

« The exhibition at Olympia Sept. 2 - 6, 2015 | Press Release »